Tento web využívá soubory cookies k poskytování služeb, shromažďování dat o návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací
CC Škola jazyků  >  Recenze
Tomáš Malina, pedagog

V červenci 2018 jsem v CC škole jazyků absolvoval týdenní intenzivní kurs angličtiny – v rámci přípravy na zkoušku FCE. Časový rozměr kurzu se na první pohled mohl zdát nevelký, ale byl maximálně využitý. Organizace i náplň kursu, poskytnuté materiály i práce obou lektorek – to vše bylo zcela profesionální v nejlepším smyslu slova. Obsahy lekcí na sebe systematicky navazovaly: zahrnovaly dobře zvolená a prakticky využitelná konverzační témata, všechny uzlové body gramatiky, seřazené vzestupně podle obtížnosti, aktuální slovní zásobu, doprovozenou komentáři o detailnějších významových i stylových odstínech, případně i o etymologickém pozadí. V kursu bylo 5 klientů a obě lektorky vytvořily atmosféru dělné a vstřícné spolupráce. K tomu přičtěme příjemné prostředí a časové rozčlenění dne do 4 bloků po 90 minutách s přiměřenými pauzami. Takový kurs lze jen doporučit. Bylo to moc fajn.

6.8.2018, Letní intenzivní kurz 

Kateřina Hájková, středoškolská profesorka

Za mě velká spokojenost s celým kurzem, s organizací, výukou, zázemím. Nejlepší kurz, který jsem kdy absolvovala. příští léto mám v plánu se přihlásit na Váš kurz C1 (a to i přes to, že to mám přes půl republiky:) ) Velké poděkování patří lektorce. Měla velký zájem posunout své studenty v úrovni výš a dál. Byla velmi milá, příjemná a motivující pro své studenty.

6.8.2018, Letní intenzivní kurz 

Tomáš Vágner, podnikatel

Dobrý den, Školu jazyků CC navštěvuji již rok a půl a neustále nevycházím z údivu, jak lze výuku vést v duchu Jana Amose Komenského tedy "škola hrou". Kurs je věcný a zároveň zábavný, zpestřený nepřeberným množstvím nových edukativních postupů, ne opravdu nejde jen o memorování bez praktického uplatnění. Zde je obé vkusně a trefně vybalancováno tak, aby se kurs přizpůsobil jak momentálním klientským požadavkům, tak samozřejmě nutnému pemzu a kvalitnímu probrání a prozkoumání základů cizí řeči, bez nichž by se naučené dovednosti mohly a snad i velmi brzy zhroutily jako Babylonská věž! Prostory školy jsou velmi reprezentativní, v centru města, vkusně zařízené a úsměv či dobrou náladu vyvolávající hned u vstupu obrázkem Dolce&Banana :)

5. 6. 2018, kurz napůl, španělština 

Jiří Švec, starosta a krajský zastupitel


Za léta jsem pár jazykovek vyzkoušel, ale tady jsem našel příjemný a útulný prostředí a hlavně skvělý lektory. Hned při první návštěvě jsem viděl, že lidi v týhle škole jejich práce opravdu baví a přátelskou atmosféru dokážou přenést i na vás. Všem doporučuju tuhle školu vyzkoušet.
23.3.2018, Individuální kurz němčiny 

Veronika Janáková, odborný referent pro pedag.činnost

Skvělý přístup lektorů, kdy se na hodině člověk cítí velmi příjemně. Krásné prostředí. Přátelská atmosféra.

24.5. 2018, Veřejný kurz angličtina 

Eva Viktorínová, teamleader

Kurz jsem měla individuální.S AJ jsem moc kamarádka nebyla.Díky Suprové lektorce mne začala bavit.Kamarádský přístup a trpělivost, kterou jsem potřebovala ...Naprostá spokojenost.Všem vřele doporučuji.

25.12.2017, Firemní individuální kurz angličtiny

Helena Švejdová, projektová manažerka

Najít kvalitní jazykovou školu a lektora není jednoduché. Anglicky se učím od základní školy a za tu dobu jsem narazila jen na 2 kvalitní lektory angličtiny. A pak jsem na doporučení kamarádky začala navštěvovat CC a našla jsem nejen další skvělou lektorku, ale hlavně skvělou jazykovku se skvělými kurzy angličtiny, super atmosférou, lidmi a hlavně krásnými prostory, ve kterých výuka probíhá. Všichni jsou zde velmi milí, snaží se vyhovět potřebám studentů a pravidelně probíhá zpětná vazba. Na začátku semestru jsme si řekli, čemu se potřebujeme především ve výuce věnovat a lektorka se všemu přizpůsobila. Tuto jazykovou školu bych určitě všem vřele doporučila.

11.10.2017

Martin Toman, personální ředitel

Jsem velice spokojen s výukou i přístupem lektorů a celé školy. Velmi si cením kombinace pracovního a přátelského přístupu lektorů. Zároveň musím přiznat, že během studia jsem byl oprvdu donucen ke studiu angličtiny a má angličtina se velice zlepšila.

20.12.2017, Firemní individuální kurz angličtiny

Markéta Heroutová, asistentka na JČU

Skvělá lektorka, dobré studijní materiály, příjemné prostředí ;-)

29.5.2017, Veřejný kurz angličtiny

Erica Belgio, vědecký pracovník

Petra is a very good teacher, enthusiastic and always encouraging us through a difficult language like Czech.

2016, Firemní kurz čestiny pro cizince

 

Kateřina Krobová, studentka gymnázia

Chodit do školy bez odporu, či dokonce s radostí je jen těžko uvěřitelné, ale CC to dokázalo! Atmosféra ve škole je příjemná, při vstupu vás pozdraví tabulka s nápisem ,,Vítejte!" snad ve všech jazycích světa, z jedné učebny na vás dýchá vůně britského Earl Graye o páté, ale jakmile přejdete do jiné učebny, už vám do očí svítí reflektory z nočního New Yorku. Hranice mezi studenty a učiteli je snad jen ve znalostech. Nexistuje efektivnější metoda učení, než práce s příjemnými, ochotnými, inspirujícími a vždy pozitivními lektory. Nestane se, že byste šli na hodinu s obavami, či stresem spíš naopak. Pokud se nevěnujete domácí přípravě, je to pouze vaše věc a ochuzení, nikdo vás za to soudit nebude. Výuka probíhá v tempu, které si sami stanovíte po kunzultaci se svým lektorem. Komunikace zde funguje na základě vzájemné úcty a férového jednání a to se odráží na celkovém výrazu školy.

16.6.2017, veřejný zkouškový kurz příprava na certifikát FCE B2

Radek Křiklán, student VŠ

V letošním semestru jsem začal  chodit do této školy. Hned na samém začátku mne potěšil vstřícný postoj vedení školy, které mi umožnilo nastoupit v i půlce semestru. Za největší pozitiva považuji příjemné prostředí, profesionalitu lektorů a výbornou alokaci školy. Na každý kurz se opravdu těším, protože mám výbornou lektorku, Kláru Martínkovou. Vždy se na hodině dozvím nějakou zajímavost. Velmi oceňuji věkovou podobnost s mou lektorkou. Máme si co říci a hodiny jsou plné energie a smíchu. Nevyměnil bych tuto školu za jinou. Opravdu jsem spokojen a doporučuji a všem. ;-)

Klára Kopicová, student VŠ

Barevné, útulné, snad až domácí prostředí - o co snáze se zvládají nástrahy minulých časů v kurzu angličtiny s šálkem výborného čaje v ruce. Vstřícnost, laskavost, pochopení a tolerance - nejen v hodinách, ale i v organizačních záležitostech. Ochota zvládnout, poradit a pomoci vyřešit cokoliv. Děkuji tímto vedení celého CC za etapu příjemných večerů strávených pod Vaší střechou. :-)

Josef Novotný, technický manažer

Přínosem pro mne je možnost  uzpůsobení výuky mým potřebám. Atmosféra v prostorách školy je přátelská, dalo by se říci až milá. Zatím jsem se nesetkal s lektorem, který by mi vyloženě nesedl. Zřejmě dobrá volba při výběru spolupracovníků. S výukou jsem velmi spokojen, nepostrádá potřebnou intenzitu a svižnost. Zároveň se však nedá mluvit o příliš rychlém tempu, které by vedlo k zanedbání detailů. Zkrátka škola dle mého gusta. Pokud by měl někdo z mých známých zájem o navštěvování jazykové školy, určitě bych doporučil.

Vít Pileček, zkušební inženýr

Mé osobní zkušenosti s touto jazykovou školů (CC škola jazyků, s.r.o.) jsou více než pozitivní. Školu pravidelně navštěvuji již druhým rokem a nevidím jediný důvod na tom cokoliv měnit. Oceňuji především osobní přístup a profesionalitu lektorů, jimž se daří přirozenou cestou neustále rozvíjet a dále posouvat mé jazykové znalosti. Absovoval jsem jak kurzy pro věřejnost, tak také individuální výuku. Rovněž oceňuji i příjemné prostředí školy, které jde jednoduše "s dobou". Školu jsem doporučil i několika kolegům z práce, kteří ji v současnosti navštěvují.

Radim Kohout, komoditní nákupčí

Naprostá spokojenost týkající se časové flexibility lektora. Naprostá spokojenost s lektorem (Klára Martínková) Určitě bych doporučil školu všem. I když nemám moc volného času na samostudium, přístup mého lektora mne motivuje :-) Díky moc

Martin Končok, vedoucí obchodního oddělení

Velká spokojenost. Systematický postup při výuce a trpělivost pro zvládání probrané látky. Mám zkušenosti i s jinými jazykovkami. S CC mám tu nejlepší. 

Martina Drábková, veřejný kurz KET

Vynikající lektor na pravém místě. Navštěvovala jsem několik veřejných kurzů Aj v ČB, tento kurz angličtiny je bezkonkurenčně nejlepší, jaký jsem měla možnost poznat. Moc děkuji všem v CC.

Pavel Marek, skupinový firemní kurz, Oschatz Bohemia

Lektorka naprosto naplňuje moje představy o výuce. Zvláště oceňuji kombinaci takřka kamarádského vztahu se striktním dodržením pravidel a náplně výuky. Nejsem stresován, na výuku se těším, dojde-li na přátelský rozhovor, i ten jsem nucen vést v angličtině :-). Tento přístup mi naprosto vyhovuje. Komunikativnost velmi oceňuji, nikdy jsem takto spokojen nebyl, při dosavadní snaze se učit anglicky jsem vyzkoušel několik variant. Teprve nyní jsem bez výhrad spokojen.

2015

Aktuálně další...
  • "Last minute" kurzy tohoto podzimu!

    Francouzština pro pokročilé začátečníky! Italština pro začátečníky! Španělština pro začátečníky! Němčina pro pokročilé! Poslední místa tohoto podzimu! Neváhejte a berte kurzy, jaké jinde nenajdete:-)! Už od 24.9.!!

    8.9.2018
  • Španělština pro juniory s mexickým lektorem!!

    Novinka žhavá jako chilli con carne! Váš dorost se teď může u nás učit španělsky rovnou pěkně po mexicku! Každé pondělí od 16:00, už od 24.9.2018!

    6.9.2018
  • Fungl nové veřejné kurzy startují už 24.9 2018!

    Již brzy vyplouváme, tak naskočte! Tento podzim je zájem o veřejné kurzy nebývalý a kdo dřív přijde, tem dřív mele aneb kdo chvíli stál už stojí opodál:-).

    29.8.2018
  • Online kurzy frčí!

    Vyklikejte si svůj kurz, klidně i doma v pyžamu. Nabízíme jako jediní na jihu Čech bohatou škálu těch nejlepších online jazykových kurzů.

    17.8.2018
  • Začněte si u nás s čínštinou.

    Angličtina už nestačí! Udělejte dojem a vrhněte se na další jazyky, třeba něco exotického:-). V CC nově nabízíme kurzy čínštiny formou individuálů nebo "miniskupinek". Svět bude patřit Vám!

    21.3.2018
  • Letní intenzivní kurzy pro dospělé opět na obzoru!

    Oblíbené týdenní intenzáky jsou opět tu! Příjemná cizojazyčná konverzace v prázdninové náladě nebo intenzivní příprava na mezinárodní jazykové zkoušky-nabídka je široká! :) Vzhůru na palubu, v létě vyplouváme!

    18.3.2018
  • Wanted: Lektoři přes Skype!

    V CC je dnes už zítra!:-) Kurzy na dálku jsou na strmém vzestupu a my nejsme ani o krok pozadu! Doplňujeme řady lektorů o ty, kteří chtějí učit angličtinu ve flexibilních časech z pohodlí domova!

    9.3.2018
  • Slevy pro CC studenty v Oxford Bookshop na všechno a napořád!

    Pokud studujete v CC, jako už tolik jiných, máte teď možnost využít zvýhodněné ceny na všechny tituly prodávané v Oxford Bookshopu v Plachého 20, jen pár kroků od nás. A jak na to?

    4.3.2018
  • Dětský pobytový tábor s angličtinou na léto 2018 vypsán! Volná místa mizí!

    Dětské pobytové tábory s angličtinou u nás mají tradici a jsou rok od roku úspěšnější! Těšíme se i na ten letošní, kde stejně jako na příměstských táborech, se děti stanou proslulým Indiana Jonesem a vrhnou se do nesčetných dobrodružství.Tábor je už teď z poloviny zaplněn, proto neváhejte a hlaste děti co nejdříve!

    22.2.2018
další...

Co si o nás myslí ostatní?

Přečtěte si recenze našich studentů

číst recenze >

Zjistěte si svou jazykovou úroveň

otestovat nyní >

Najděte si ideálního spolužáka do kurzu

seznam zájemců >

Bohaté zkušenosti a záruka kvality

Naše jazyková škola je oficiálním členem Asociace jazykových škol, která podporuje kvalitní jazykové vzdělávání v ČR. Naše kurzy angličtiny a dalších jazyků jsou zaštítěny jejich kvalitativními standardy.

oxford

Od r. 2012 jsme hrdým exkluzivním partnerem Oxford University Press pro České Budějovice a jihočeský kraj. Naše kurzy angličtiny jsou vyučovány moderními a atraktivními učebnicemi OUP.

benefit

Dodáváme jazykové kurzy pro České Budějovice v rámci bonusového programu pro zaměstnance zaštítěného firmou Benefit Management. Vyberte si kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a dalších jazyků.

studenty

Máme nejvíce prověřených doporučení od studentů, kteří navštěvují naše jazykové kurzy, na portálu spravovaném nezávislou spol. GDI s.r.o.