This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.
Find out more
CC Škola jazyků  >  Recenze
Tomáš Malina, pedagog

V červenci 2018 jsem v CC škole jazyků absolvoval týdenní intenzivní kurs angličtiny – v rámci přípravy na zkoušku FCE. Časový rozměr kurzu se na první pohled mohl zdát nevelký, ale byl maximálně využitý. Organizace i náplň kursu, poskytnuté materiály i práce obou lektorek – to vše bylo zcela profesionální v nejlepším smyslu slova. Obsahy lekcí na sebe systematicky navazovaly: zahrnovaly dobře zvolená a prakticky využitelná konverzační témata, všechny uzlové body gramatiky, seřazené vzestupně podle obtížnosti, aktuální slovní zásobu, doprovozenou komentáři o detailnějších významových i stylových odstínech, případně i o etymologickém pozadí. V kursu bylo 5 klientů a obě lektorky vytvořily atmosféru dělné a vstřícné spolupráce. K tomu přičtěme příjemné prostředí a časové rozčlenění dne do 4 bloků po 90 minutách s přiměřenými pauzami. Takový kurs lze jen doporučit. Bylo to moc fajn.

6.8.2018, Letní intenzivní kurz 

Kateřina Hájková, středoškolská profesorka

Za mě velká spokojenost s celým kurzem, s organizací, výukou, zázemím. Nejlepší kurz, který jsem kdy absolvovala. příští léto mám v plánu se přihlásit na Váš kurz C1 (a to i přes to, že to mám přes půl republiky:) ) Velké poděkování patří lektorce. Měla velký zájem posunout své studenty v úrovni výš a dál. Byla velmi milá, příjemná a motivující pro své studenty.

6.8.2018, Letní intenzivní kurz 

Tomáš Vágner, podnikatel

Dobrý den, Školu jazyků CC navštěvuji již rok a půl a neustále nevycházím z údivu, jak lze výuku vést v duchu Jana Amose Komenského tedy "škola hrou". Kurs je věcný a zároveň zábavný, zpestřený nepřeberným množstvím nových edukativních postupů, ne opravdu nejde jen o memorování bez praktického uplatnění. Zde je obé vkusně a trefně vybalancováno tak, aby se kurs přizpůsobil jak momentálním klientským požadavkům, tak samozřejmě nutnému pemzu a kvalitnímu probrání a prozkoumání základů cizí řeči, bez nichž by se naučené dovednosti mohly a snad i velmi brzy zhroutily jako Babylonská věž! Prostory školy jsou velmi reprezentativní, v centru města, vkusně zařízené a úsměv či dobrou náladu vyvolávající hned u vstupu obrázkem Dolce&Banana :)

5. 6. 2018, kurz napůl, španělština 

Jiří Švec, starosta a krajský zastupitel


Za léta jsem pár jazykovek vyzkoušel, ale tady jsem našel příjemný a útulný prostředí a hlavně skvělý lektory. Hned při první návštěvě jsem viděl, že lidi v týhle škole jejich práce opravdu baví a přátelskou atmosféru dokážou přenést i na vás. Všem doporučuju tuhle školu vyzkoušet.
23.3.2018, Individuální kurz němčiny 

Veronika Janáková, odborný referent pro pedag.činnost

Skvělý přístup lektorů, kdy se na hodině člověk cítí velmi příjemně. Krásné prostředí. Přátelská atmosféra.

24.5. 2018, Veřejný kurz angličtina 

Eva Viktorínová, teamleader

Kurz jsem měla individuální.S AJ jsem moc kamarádka nebyla.Díky Suprové lektorce mne začala bavit.Kamarádský přístup a trpělivost, kterou jsem potřebovala ...Naprostá spokojenost.Všem vřele doporučuji.

25.12.2017, Firemní individuální kurz angličtiny

Helena Švejdová, projektová manažerka

Najít kvalitní jazykovou školu a lektora není jednoduché. Anglicky se učím od základní školy a za tu dobu jsem narazila jen na 2 kvalitní lektory angličtiny. A pak jsem na doporučení kamarádky začala navštěvovat CC a našla jsem nejen další skvělou lektorku, ale hlavně skvělou jazykovku se skvělými kurzy angličtiny, super atmosférou, lidmi a hlavně krásnými prostory, ve kterých výuka probíhá. Všichni jsou zde velmi milí, snaží se vyhovět potřebám studentů a pravidelně probíhá zpětná vazba. Na začátku semestru jsme si řekli, čemu se potřebujeme především ve výuce věnovat a lektorka se všemu přizpůsobila. Tuto jazykovou školu bych určitě všem vřele doporučila.

11.10.2017

Martin Toman, personální ředitel

Jsem velice spokojen s výukou i přístupem lektorů a celé školy. Velmi si cením kombinace pracovního a přátelského přístupu lektorů. Zároveň musím přiznat, že během studia jsem byl oprvdu donucen ke studiu angličtiny a má angličtina se velice zlepšila.

20.12.2017, Firemní individuální kurz angličtiny

Markéta Heroutová, asistentka na JČU

Skvělá lektorka, dobré studijní materiály, příjemné prostředí ;-)

29.5.2017, Veřejný kurz angličtiny

Erica Belgio, vědecký pracovník

Petra is a very good teacher, enthusiastic and always encouraging us through a difficult language like Czech.

2016, Firemní kurz čestiny pro cizince

 

Kateřina Krobová, studentka gymnázia

Chodit do školy bez odporu, či dokonce s radostí je jen těžko uvěřitelné, ale CC to dokázalo! Atmosféra ve škole je příjemná, při vstupu vás pozdraví tabulka s nápisem ,,Vítejte!" snad ve všech jazycích světa, z jedné učebny na vás dýchá vůně britského Earl Graye o páté, ale jakmile přejdete do jiné učebny, už vám do očí svítí reflektory z nočního New Yorku. Hranice mezi studenty a učiteli je snad jen ve znalostech. Nexistuje efektivnější metoda učení, než práce s příjemnými, ochotnými, inspirujícími a vždy pozitivními lektory. Nestane se, že byste šli na hodinu s obavami, či stresem spíš naopak. Pokud se nevěnujete domácí přípravě, je to pouze vaše věc a ochuzení, nikdo vás za to soudit nebude. Výuka probíhá v tempu, které si sami stanovíte po kunzultaci se svým lektorem. Komunikace zde funguje na základě vzájemné úcty a férového jednání a to se odráží na celkovém výrazu školy.

16.6.2017, veřejný zkouškový kurz příprava na certifikát FCE B2

Radek Křiklán, student VŠ

V letošním semestru jsem začal  chodit do této školy. Hned na samém začátku mne potěšil vstřícný postoj vedení školy, které mi umožnilo nastoupit v i půlce semestru. Za největší pozitiva považuji příjemné prostředí, profesionalitu lektorů a výbornou alokaci školy. Na každý kurz se opravdu těším, protože mám výbornou lektorku, Kláru Martínkovou. Vždy se na hodině dozvím nějakou zajímavost. Velmi oceňuji věkovou podobnost s mou lektorkou. Máme si co říci a hodiny jsou plné energie a smíchu. Nevyměnil bych tuto školu za jinou. Opravdu jsem spokojen a doporučuji a všem. ;-)

Klára Kopicová, student VŠ

Barevné, útulné, snad až domácí prostředí - o co snáze se zvládají nástrahy minulých časů v kurzu angličtiny s šálkem výborného čaje v ruce. Vstřícnost, laskavost, pochopení a tolerance - nejen v hodinách, ale i v organizačních záležitostech. Ochota zvládnout, poradit a pomoci vyřešit cokoliv. Děkuji tímto vedení celého CC za etapu příjemných večerů strávených pod Vaší střechou. :-)

Josef Novotný, technický manažer

Přínosem pro mne je možnost  uzpůsobení výuky mým potřebám. Atmosféra v prostorách školy je přátelská, dalo by se říci až milá. Zatím jsem se nesetkal s lektorem, který by mi vyloženě nesedl. Zřejmě dobrá volba při výběru spolupracovníků. S výukou jsem velmi spokojen, nepostrádá potřebnou intenzitu a svižnost. Zároveň se však nedá mluvit o příliš rychlém tempu, které by vedlo k zanedbání detailů. Zkrátka škola dle mého gusta. Pokud by měl někdo z mých známých zájem o navštěvování jazykové školy, určitě bych doporučil.

Vít Pileček, zkušební inženýr

Mé osobní zkušenosti s touto jazykovou školů (CC škola jazyků, s.r.o.) jsou více než pozitivní. Školu pravidelně navštěvuji již druhým rokem a nevidím jediný důvod na tom cokoliv měnit. Oceňuji především osobní přístup a profesionalitu lektorů, jimž se daří přirozenou cestou neustále rozvíjet a dále posouvat mé jazykové znalosti. Absovoval jsem jak kurzy pro věřejnost, tak také individuální výuku. Rovněž oceňuji i příjemné prostředí školy, které jde jednoduše "s dobou". Školu jsem doporučil i několika kolegům z práce, kteří ji v současnosti navštěvují.

Radim Kohout, komoditní nákupčí

Naprostá spokojenost týkající se časové flexibility lektora. Naprostá spokojenost s lektorem (Klára Martínková) Určitě bych doporučil školu všem. I když nemám moc volného času na samostudium, přístup mého lektora mne motivuje :-) Díky moc

Martin Končok, vedoucí obchodního oddělení

Velká spokojenost. Systematický postup při výuce a trpělivost pro zvládání probrané látky. Mám zkušenosti i s jinými jazykovkami. S CC mám tu nejlepší. 

Martina Drábková, veřejný kurz KET

Vynikající lektor na pravém místě. Navštěvovala jsem několik veřejných kurzů Aj v ČB, tento kurz angličtiny je bezkonkurenčně nejlepší, jaký jsem měla možnost poznat. Moc děkuji všem v CC.

Pavel Marek, skupinový firemní kurz,

Lektorka naprosto naplňuje moje představy o výuce. Zvláště oceňuji kombinaci takřka kamarádského vztahu se striktním dodržením pravidel a náplně výuky. Nejsem stresován, na výuku se těším, dojde-li na přátelský rozhovor, i ten jsem nucen vést v angličtině :-). Tento přístup mi naprosto vyhovuje. Komunikativnost velmi oceňuji, nikdy jsem takto spokojen nebyl, při dosavadní snaze se učit anglicky jsem vyzkoušel několik variant. Teprve nyní jsem bez výhrad spokojen.

Vít Jirkovský, obchodní a technický manažer

Cca třetím rokem jsem studentem
… angličtiny v CC čkách.Nemíním měnit. Se skvělou lektorkou Jitkou Kačerovou jsme našli společnou řeč...:-)-angličtinu. Osobní přístup,časová flexilbilita, témata lekcí (která zajímají vyučujícího i žáka) a nekonečná trpělivost jsou pro mne přidanou hodnotou CC ček. Navíc káva/čaj .. při výuce , to mám rád. A v době korony výuka po skypech , což se v mé profesi hodí. Nezbývá jen vřele doporučit těm, kdo váhají..

září 2020

Andrea Vágnerová, zubní lékařka

V době koronakrize jsme přešli na online výuku a nemůžu si jí vynachválit. Ušetří to spoustu času, připojíte se z pohodlí domova, nemusíte se házet do gala a přitom máte školu jako na dlani!!!Hodina je svižná, uteče jak nic a pak si můžete rovnou nově nabité znalosti zopáknout v klidu na gauči:)

22.6.2020

Dana Kůrková, učitelka

Jsem velice spokojena s online výukou lektorky,Terezy Bartoňové.která mě systematicky připravuje na zkoušky úrovně B2, poskytuje mi vhodné studijní materiály, zadávání domácích úkolů je přiměřené mým schopnostem a požadavkům. Paní Bartoňová je skvělá lektorka, ráda ji doporučím svým známým.

19.6.2020

Monika Mrázová, lékařka

Můj strach z cizích jazyků dokázala zvládnout až CC škola jazyků v Českých Budějovicích. Byla jsem věčný začátečník, který se bál jakékoliv konfrontace s cizincem. Dnes jsem sebevědomější a připravuji se absolvování certifikátu. Navštěvuji zde individuální kurz anglického a německého jazyka. Od samého počátku výborná komunikace s vedením jazykové školy. Vyhledání vhodného lektora a času, který mi vyhovuje. Dle vstupního testu a informativní úvodní hodiny určena jazyková úroveň. S lektorem přesně probráno k čemu chce student cizí jazyk využívat, jaký a zda chce složit jazykový certifikát. Představeny možnosti učebnic. Při zakoupení přes jazykovou školu je cena učebnice se slevou. Vybavení a prostředí je přátelské, pozitivní a velmi vkusné. Člověk se tam cítí jako doma a úplně zapomene na všední starosti. Výborná dostupnost v centru města. Musím vyzdvihnout flexibilitu školy při pandemii koronaviru. Výuka přirozeně a velice nenásilně převedena na online výuku, která je naprosto stejně efektivní. Lektoři perfektně připraveni na každou hodinu, dle možností studenta množství domácích úkolů. Přijde mi, že vše co má student na srdci, je mu od jazykové školy dopřáno. Pokud se opravdu chcete naučit cizí jazyk a umět mluvit, tak CC škola jazyků je správná volba, která vás určitě nezklame. Lektorka německého jazyka Tereza Bartoňová - vždy usměvavá, na hodinu perfektně připravená a nelehkou gramatiku německého jazyka podává formou, která je nenásilná a již po hodině si to člověk zapamatuje. Práce nejen s učebnicí, ale nepřeberné množství dalších materiálů a videí. Online výuka stejně efektivní. Naučila mě mluvit a zvedla mi sebevědomí při komunikaci s cizinci. Mohu ji jen a jen doporučit.

15.6.2020

Veronika Hosnedlová, manažerka

Angličtinu studuji ve spolupráci s CC již řadu let a jsem velmi spokojená s celkovou úrovní jejich služeb. Vzhledem k tomu, že při zaměstnání je pro mě "Business English" podstatná, firemní kurz perfektně naplňuje všechny potřeby s tím spojené. Lektorka Sylva Havlíčková mě navíc dostatečně motivuje k posouvání úrovně a rozšiřování znalostí, a za to bych jí touto cestou i celému teamu CC ráda poděkovala.

srpen 2020

Petr Lusk, manažer

Výborná škola, výborná lektorka, skvělé prostředí. Škola je opravdu skvělá, a to jsem jich prošel několik, takže snad můžu srovnávat. Přátelské, ale vysoce motivační atmosféra, lektorka na hodinu připravená. Neformální prostředí s kávovým a čajovým barem to jen podtrhuje. Naposledy jsem měl takový pocit při angličtině v UK. Doporučuji.

srpen 2020

Filip Valtr

Kreativita, praktičnost, schopnost opravdu něco naučit. Chodil jsem dříve jinam, kde jsme to po roce všichni (3) vzdali ze stejného důvodu. Zde mě už první lektorka Klára přesvědčila, že to lze, i když nejsem ten největší dříč. Vždy mě až fascinovalo, že měla kdykoli po ruce cvičení na jakékoli téma, ať to bylo čtení, poslech, nebo gramatika, dokonale šité na mě. CC rozhodně doporučuji, jsem z malého města, kde takovou kvalitu nedostanu, ale i když utrácím za cestu, rozhodně mi to stojí za to.

16.7.2020

Ema Hrouzková

Na Cc škola jazyků studuji onlline. Jsem na mateřské a toto je nejlepší způsob jak nezapomenout a navic i pokročit. Lektorka je skvělá a komunikace se školou naprosto bezproblémová, mohu jen doporučit.

Publikováno 12.11.2020

Bronislav Křikava, obchodní ředitel

Jít či nejít online? Připojení i výuka probíhá bez potíží, jsem s ní spokojen. Vyhovuje mi, že materiály k učení mám zde uložené v elektronické formě a můžu se k nim kdykoliv vrátit. Vnímám tuto formu výuky jako naprosto plnohodnotnou.

What is new more news...
  • Teddy Eddie náhledové lekce

    Od příštího týdne máme další náhledové lekce zdarma! Přijďte si s dětmi vyzkoušet, jaký Teddy Eddie je, a jestli se s ním skamarádí ještě, než kurzy začnou! :) Přijďte na kteroukoli z lekcí 29.9. či 30.9. od 14.00 hodin, 1.10. od 15.45 hodin.

    23.9.2020
  • Veřejné kurzy od 21.9. !

    Začátek semestru se pomalu blíží a s ním i naše populární skupinové kurzy. Hlašte se včas, ať si můžete vybírat! Otevíráme angličtinu, němčinu, ruštinu, španělštinu pro děti i pro dospělé.

    18.8.2020
  • Teddy Eddie už i v Budějovicích!

    Skvělá zpráva pro rodiče: nadupaný mezinárodní licencovaný systém výuky angličtiny pro předškolní děti Teddy Eddie dorazil do Budějovic!

    12.6.2020
  • Akreditované kurzy v DVPP

    Na jaře jsme získali akreditaci MŠMT pro kurzy anglického jazyka v programu dlouhodobého vzdělávání pedagogických pracovníků. Připojte se do komunikativního kurzu angličtiny, s programem a certifikátem schváleným Ministerstvem školství!

    11.6.2020
  • Učíme online!

    I v tomto období se s námi můžete věnovat sami sobě, zdokonalit si jazyky nebo se připravit na zkoušku či test. Využijte toho, že naši lektoři mají zrovna trochu víc volna a zkuste si s nimi dát hodinu online. :)

    8.4.2020
  • Příměstské anglické tábory STAR WARS inspired!

    Pro děti máme připravená letní dobrodružství inspirovaná oblíbenou filmovou sérií STAR WARS, při kterých si přirozeně osvojí a upevní své komunikační dovednosti v angličtině.

    25.1.2020
  • Veřejné kurzy začínají už 17.2.!

    Pošlete svou přihlášku včas, ať pro vás máme místo! Zápisy do veřejných kurzů jsou v plném proudu a termíny i učebny se plní, nenechte to na poslední chvíli. :)

    25.1.2020
  • Rozšiřujeme tým!

    Zcela flexibilní pracovní doba i úvazek, užitečná práce se společenským přesahem, kosmopolitní prostředí, kontakt se zajímavými lidmi, zaměstnání bez stresu a deadlinů, podpora kolegů, praxe, vedení, školení, příjemné prostory. Taková je práce u nás. Pošlete nám CV! Hledáme němčináře, angličtináře, češtináře a další lektory, kteří chtějí učit sebe i druhé.

    13.11.2019
  • Užijte si letní intenzáky!

    Nové termíny pro letošní týdenní intenzivní kurzy už jsou vypsané! Během jednoho týdne zvládnete tolik hodin, jako za celý semestr a krásně se přitom rozmluvíte. :) Týdenní pohodové, ale nabité, studium v klimatizovaných prostorách v centru ČB.

    19.3.2019
more news...

What do people think of us?

Check our students´reviews

see reviews >

check your language level

go to placement test >

Find yourself the perfect classmate

See list of applicants >

Extensive experience and a high quality gurantee

We are an official member of Association of Language Schools of the Czech Republic.

oxford

Since 2012 we have prided ourselves on the mark of highest quality, Oxford Quality Certificate. We are the only school in the south bohemian region to have obtained this certification.

benefit

We provide courses through the employees benefit programme Benefit Plus.

We are on the list of top language schools recommended by the students themselves. The list is put together and verified by the independent organization GDI s.r.o.

Teddy Eddie akreditované centrum

Licencovaný systém výuky angličtiny pro předškolní děti. Veselý, jazykové bohatý, komunikativní a podporující přirozené učení. Ideální pro děti, které chtějí mít angličtinu jako druhý jazyk.

Jazykové kurzy akreditované MŠMT v programu Dlouhodobého vzdělávání pedagogů. Nabízíme roční kurzy s certifikátem a kvalitním programem schváleným Ministerstvem školství.